vacatures overheid Geen verder een mysterieHeb je interesse,ben je gemotiveerd,flexibel en houd je over ons knus Nederlands feestje ,verzend dan jouw CV met foto naar ammakken@gmail.com

Ben jij ons horecatopper (in spe), vanzelf en gastgericht en lijkt het jouw het jouw leuk teneinde te werken op een over een leukste terrassen aangaande Groningen! Laat het ons begrijpen!

Jouw raakt klantgericht, vanzelf en ons harde werker! Ons neem een kijkje met onze club moet een beleving zijn, elk onderdeel moet kloppen, hier is een bar ons grote schakel in.

Had je eigenlijk graag mee willen doen betreffende Expeditie Robinson doch heb jouw het precies niet tot de finale gehaald? Mogelijkerwijs kan zijn een baan voor 't Koetshuys dan een echt benul!

Je bereidt de mise en place wegens, zorgt dat alle middelen aangevuld en op voorraad zijn. Je ruimt een leveringen op en bent multi-inzetbaar voor verscheidene klussen in en rond een keuken.

Wij zoeken ons ondervinden Chef-kok die zijn of hoofdhaar innovatieve kijk op bunkeren een plaats verlangen is melden in het News Café. Betreffende gerechten uit alle windrichtingen en ons breed team , sta je vanwege scheppingsvermogen en ernaast leidinggeven. Jouw raakt in overleg betreffende het management verantwoordelijk wegens de menukaart, navolgen met HACCP richtlijnen en geeft leiding in de keuken.

Wij leveren ons leuke werksfeer, een jong team en ons gevarieerde bijbaan omdat in het zomerseizoen zijn wij 7 dagen in een week geopend wegens lunch, borrel, avondmaal en alles eromheen!

Ben jij gemotiveerd, houd jouw over hard werken, doch houd je tegelijkertijd tevens betreffende een feestje opbouwen en ben jouw tevens nog eens een nachtmens?

Lijkt je dit leuk teneinde het team te komen versterken en ben jouw ieder meteen beschikbaar? Email dan je CV en motivatie tot hallo@bistrobasta.com, tav Eva Warnders

Voor een grote luchtvracht afhandelaar op een luchthaven Schiphol bestaan wij opzoek tot ander talent, welke dagelijks de verantwoording wensen zijn beschikken over vanwege het laden en lossen over vliegtuigen in wisselende services 24/7.

Jij bent dit artistieke hart betreffende see this here een keuken, er zijn sexdating-sites een levendige rol in de keuken zonder te koken. Je zorgt ervoor het alles vanwege handen kan zijn en niemand misgrijpt.

Vanwege vrijdag tot en met zondag zoeken we een administratief / balie medewerker welke multifunctioneel inzetbaar kan zijn en de directie assisteert voor een personeels- en debiteurenadministratie aangaande ons eethuisje. Ook heb jouw affiniteit betreffende de horeca en mag reserveringen aannemen en gasten telefonisch en schriftelijk te woord staan bij vragen en klachten.

Je hebt voor keuze enig horeca-expertise. Beschik jouw niet aan expertise doch ben je wel enthousiast vervolgens kunnen we je dit werk wellicht leren.

Wij bestaan op speurtocht naar een nieuwe collega voor ons fijne team! Lijkt dit jou leuk teneinde behalve jouw de kleuterschool/studie twee of 3 dagen per week in de horeca te werken, neem dan contact op voor de eerstvolgende vacature:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *